Αλυσοπριονο Oleo-Mac GS 520/952 Δείτε μεγαλύτερη εικόνα
Αλυσοπρίονο Oleo-Mac GS 520 18''

040376

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτα τα ισχυρά και ελαφριά αλυσοπρίονα παρέχουν υψηλή ροπή ακόμη και σε χαμηλές στροφές και είναι ιδανικά για οποιοδήποτε είδος γεωργικής χρήσης όπως το κλάδεμα, συλλογή καυσόξυλων, καταρρίπτοντας και κόβοντας μέσα/μεγάλου μεγέθους δέντρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

435,00 €

Χαρακτηριστικά

Κυβισμός 51.7 cm3
Μέγεθος λάμας 46cm
Μέγεθος αλυσίδας .325" x .058" - 72
Ισχύς 3.4 HP-2.5 kW
Βάρος 5.4 kg

Άλλες πληροφορίες

  • Τα μοντέλα 947 και 952 έχουν καρμπυρατέρ με αποζημιωτή που κρατά σταθερά την αναλογία αέρα/μίγμα καυσίμων πάντα. Αυτό σημαίνει ότι το ηλεκτρικό ρεύμα που παρέχεται από τη μηχανή παραμένει υψηλό και η αποδοτικότητα είναι αμετάβλητη, διευκολύνοντας πολύ την εργασία του χειριστή.

  • Ο αποσυμπιεστής, “Primer” και το ημιαυτόματο τσοκ προσφέρουν εκκίνηση χωρίς προβλήματα υπό όλες τις συνθήκες, ενώ το εννιαίο τμήμα λαβής έχει χωριστεί από τη μηχανή και εξασφαλίζει άριστη ικανότητα διάπραξης ελιγμών.

  • Το καπάκι του φίλτρου μπορεί να ανοίξει χωρίς εργαλεία, ενώ το νάυλον φίλτρο είναι αυτοκαθαριζόμενο  και ο πλευρικός ρεγουλατόρος αλυσίδας καθιστά τη συντήρηση όσο το δυνατόν απλούστερη.

  • Αυτόματη και ρυθμιζόμενη αντλία ελαίου από αλουμινίο: εξασφαλίζει τη μέγιστη μακροπρόθεσμη διάρκεια και την προσαρμογή της ροής ελαίου στον τύπο εργασίας, αποφεύγοντας τα περιττά απόβλητα.